Over ons

Image
Robu Security

Kom meer te weten over Robu Security en wat wij doen.

  • Over ons
  • Onze ervaring
  • Waarom wij?

Welkom bij Robu Security B.V. , een bedrijf dat begon als de visie van één man en uitgroeide tot een gerespecteerd beveiligingsbedrijf in het noorden van Nederland. In 2022, met een visie voor veiligheid en een passie voor het beschermen van mensen en eigendommen, richtte Ronald Bouweriks Robu Security op als een eenmanszaak onder vergunningsnummer ND 7201.

Gedurende het jaar 2022 groeide Robu Security gestaag. Het groeiende vertrouwen van onze klanten en partners, evenals de groeiende vraag naar hoogwaardige beveiligingsoplossingen, waren de drijvende kracht achter onze uitbreiding. Eind 2022 werd Robu Security getransformeerd tot een besloten vennootschap (BV) onder vergunningsnummer ND 7535. Een belangrijke mijlpaal die ons in staat stelt om onze diensten verder te verbeteren en te professionaliseren.

Vandaag de dag zijn we trots op de positie die we hebben verworven als een gerespecteerd beveiligingsbedrijf in het noorden van Nederland. We blijven ons inzetten om de veiligheid van onze klanten te waarborgen en oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elk individu en elke organisatie waarmee we samenwerken. Bij Robu Security geloven we in het leveren van hoogwaardige beveiligingsoplossingen met een persoonlijke touch. Ons team van professionals staat klaar om u te helpen bij het creëren van een veilige en beveiligde omgeving.

Robu Security
Antwoordt doorgaans binnen een uur

Robu Security
Hallo daar 👋

Hoe kan ik u helpen?
×
Hulp nodig?

© Copyright 2024 - Robu Security & Dienstverlening B.V.