RoBu Security & Dienstverlening

RoBu Security & Dienstverlening is een allround beveiligingsbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in alle takken van beveiliging, zoals objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, receptiebeveiliging, (mobiele) surveillance door de wijk (winkels, musea, gemeente gebouwen, sportvelden, stations, bedrijven etc.).

Ook kunnen we worden ingezet voor alarmopvolging (zowel voor particulieren als voor bedrijven).

We zijn gecertificeerd onder vergunningsnummer ND 7535.

Onze missie is tweeledig:

  1. Ondernemers te laten focussen op hun kernactiviteiten en alle beveiligingszaken uit te besteden aan bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd, zoals RoBu Security & Dienstverlening.
  2. Het wegnemen van (potentiele of acute) dreigingen, bij zowel bedrijven als particulieren (bijvoorbeeld via alarmopvolging). 
Over ons - RoBu Security Friesland

Directeur: Ronald Bouweriks

Als directeur is Ronald vastbesloten om een bedrijfscultuur van toewijding aan excellentie te bevorderen. Hij leidt zijn team door voorbeeld en creëert een omgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd om te groeien en te innoveren. Zijn aanwezigheid straalt vertrouwen uit en zijn vermogen om beslissingen te nemen op basis van zowel intuïtie als feitelijke informatie wordt gerespecteerd.

Ronald gelooft sterk in het belang van continue verbetering. Hij stuurt het bedrijf aan door zich aan te passen aan de nieuwste technologische trends en de veranderende behoeften van klanten. Zijn vermogen om te anticiperen op toekomstige uitdagingen en kansen maakt hem een strategische en betrouwbare leider. Mocht je Ronald nodig hebben kun je altijd een mail sturen naar info@robusecurity.nl

Tel: +31 6 39033890

Ronald Bouweriks

Financieel Directrice: Lotte Dijkstra

Lotte Dijkstra vervult de rol van Financieel Directrice bij Robu Security, een vooraanstaand beveiligingsbedrijf.

In deze positie is zij verantwoordelijk voor het financiële management en de strategische planning op het gebied van financiën. Lotte houdt toezicht op budgettering, boekhouding, investeringen en financiële rapportage, en speelt een cruciale rol in het waarborgen van gezonde financiële prestaties van het bedrijf.

Haar diepgaande inzicht in financiële processen draagt bij aan de stabiliteit en groei van Robu Security, terwijl ze nauw samenwerkt met andere afdelingen om de algehele bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.

Planning - Operationele manager: Kelly Bouweriks

Kelly Bouweriks is verantwoordelijk voor de planning en operationeel management bij Robu Security, een toonaangevend beveiligingsbedrijf. Haar rol omvat het coördineren en optimaliseren van operationele activiteiten om ervoor te zorgen dat beveiligingsdiensten naadloos worden uitgevoerd.

Ze werkt nauw samen met verschillende teams binnen het bedrijf om personeel en middelen effectief in te zetten op diverse beveiligingsprojecten. Kelly’s expertise in planning en organisatie draagt bij aan de efficiëntie, betrouwbaarheid en effectiviteit van de beveiligingsdiensten van Robu Security, waardoor klanten een hoog niveau van bescherming krijgen.

Mocht je Kelly nodig hebben kun je altijd een email sturen naar planning@robusecurity.nl.

Tel: +31 6 33247776

Personeelszaken - Sales manager: Gosse van der Zee

Gosse van der Zee, een warme en empathische professional bij Robu Security, vervult een cruciale rol als hoofd van Personeelszaken / Sales management en tevens als vertrouwenspersoon. Met zijn diepgewortelde zorg voor het welzijn van medewerkers, creëert hij een ondersteunende omgeving binnen het bedrijf. Een echte man met een hart voor de zaak.

In zijn rol als hoofd van Personeelszaken / Sales Management is Gosse verantwoordelijk voor het aannemen, ontwikkelen en behouden van talent. Hij streeft ernaar om de juiste mensen aan te trekken die passen bij de waarden en de cultuur van Robu Security. Zijn benadering is gericht op het creëren van een inclusieve en diverse werkomgeving waarin medewerkers kunnen groeien en bloeien. Mocht je Gosse nodig hebben kun je altijd een mail sturen naar personeelszaken@robusecurity.nl

Tel: +31 6 47636644

Administratie: Samantha Saas

Samantha Saas is werkzaam binnen de administratie van Robu Security, een vooraanstaand beveiligingsbedrijf.

In haar rol is ze verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken die bijdragen aan de soepele werking van het bedrijf. Ze beheert zaken zoals  archivering, documentatie en algemene kantoororganisatie.

Door haar nauwkeurigheid en aandacht voor detail speelt Samantha een belangrijke rol bij het handhaven van gestroomlijnde administratieve processen binnen Robu Security, wat essentieel is voor het efficiënte functioneren van het bedrijf.

Meer weten over ons?

Kom bij ons langs of neem contact met ons